Ook de websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >


Polen

Vakantieland.nl

Kuuroorden in Polen op PolenVakantieland.nl Polen Vakantieland: Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Polen.
Startpagina Inhoud Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Information on advertising Polen holiday homes on PolenVakantieland.nl

Information angebot Polen ferien wohnung auf PolenVakantieland.nl

 

Plaats informatie
Thema-artikelen
Hotels
Reisverzekering
Auto verhuur
Links Polen
Campings

Thema's > Kuuroorden in Polen

In Polen treft u een groeiend aantal kuuroorden aan in de bergen, in de MazuriŽ streek, aan stranden of in het centrum van steden. U vindt er marmeren badkuipen in dewelke tsaren een bad namen, zwembaden uit witte klei of moderne bubbelbaden. Waterpret in overvloed!

Als de Romeinen er niet waren geweest, hadden we de term SPA nooit gekend. Zij zijn het die de auteurs waren van de uitdrukking Sanus Per Aquam: gezond door water.

Naast de lange lijst van verzorgings- en gezondheidsbehandelingen bieden de Spa-oorden een uitstekende, vaak diŽtische keuken aan, overnachtigingen in smaakvolle interieurs en bijkomende attracties. Uitzonderlijke plaatsen verkrijgen een kwaliteitscertificaat.

In Polen zijn er tegenwoordig meer dan 200 SPA-oorden met zicht op de golven van de Baltische zee, het Czerwone Wierchy bergmassief van de Tatra of de Suwalszczyzna morene.

Het meest complete aanbod vindt u in luxueuze SPA-hotels, ondermeer in het Jelenia Struga SPA-resort, niet ver van Kowary, waar u een radon-inhalatie aangeboden krijgt in de tunnels van de voormalige uraniummijnen.

In Villa Park te Ciechocinek kunt u weer bijkomen in de koude kamer, en in het Ski&SPA-ressort in Wierchomla kunt u rechtstreeks van de skipiste een zonnige wei oprijden! In de SPA-oorden kunt u bovendien genieten van een professionele medische verzorging (chirurgen, dermatologen, cosmetologen, tandartsen en diŽtisten).

Kleinere centra zijn erg aantrekkelijk door hun buitengewoon intieme sfeer. Gelegen op de helling van Czantoria, kunt u in het SPA-oord Bielenda genieten van het schilderachtige landschap van de bergen. Verborgen in een naaldwoud in Pobierowo zal Wy&SPA u vast verleiden door het uitzicht op de Baltische Zee, en SPA Kanebo International in Kazimierz Dolny door de shiatsumassages in de geur van oriŽntale kaarsen met de kleur van sakura of bloeiende kersen.

Wie geen tijd heeft kan terecht in een Day SPA van een grote stad. In Relax Care, in het hartje van Krakůw, kunnen de gasten gebruik van een zwavelbad, in Warszawa in het Sharley Instytut Zdrowia i Uroda kunnen ze kennis maken met de charmes van de oriŽntaalse massage, en in Tołpa SPA in Wrocław kunnen ze genieten van de behandelingen met rode bosbessen!

Bron: Nieuwsbrief nr.10, oktober 2012 Polish Tourist Organisation

 

Deze website is volop in ontwikkeling. Help mee en beschrijf uw Polen Vakantip!
Plaats informatie Thema-artikelen Hotels Reisverzekering Auto verhuur Links Polen Campings

Andere landen uit deze serie: Aruba BelgiŽ Bonaire Bulgarije Curacao Denemarken Duitsland Frankrijk Griekenland Hongarije ItaliŽ Nederland Oostenrijk Polen Portugal RoemeniŽ Slowakije Spanje Turkije TravelGuideEurope.eu Zwitserland

Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2012-2013 by Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec. Laatst bijgewerkt: zondag 26 mei 2013.

Op Polen Vakantieland vindt u binnenkort uitgebreide informatie over Polen, het kopen of huren van een huis in Polen, maar ook links naar campings in Polen en vakantiehuisjes in Polen. Kom regelmatig terug en verbaas u.