Ook de websites van VERASEC maken gebruik van cookies. Meer infomatie >


Polen

Vakantieland.nl

Banner veiling op PolenVakantieland.nl Polen Vakantieland: Bezienswaardigheden tijdens uw vakantie in Polen.
Startpagina Inhoud Over ons Disclaimer Adverteren Voeg toe aan favorieten Link naar ons

Information on advertising Polen holiday homes on PolenVakantieland.nl

Information angebot Polen ferien wohnung auf PolenVakantieland.nl

 

Plaats informatie
Thema-artikelen
Hotels
Reisverzekering
Auto verhuur
Links Polen
Campings

Adverteren > Banner veiling

Sinds 2010 is Polen Vakantieland bezig het meest complete overzicht in het Nederlands taalgebied samen te stellen over Polen. Dat deze inspanning gewaardeerd wordt blijkt uit het snel stijgende bezoekersaantal van de site.

U kunt op een voordelige wijze meeprofiteren van het sterk groeiende bezoekers aantal. Door een advertentie op Polen Vakantieland kunt u de doelgroep bereiken die in uw product of dienst geÔnteresseerd is. Door te adverteren in een specifieke rubriek kunt u nog gerichter in contact komen met mensen die belangstelling hebben voor uw organisatie.  

Voor bedrijven of particulieren die zich richten op reizigers naar Polen, is dit de perfecte plek om zichzelf te tonen! 

Op alle pagina's van thema's, recepten en plaatsbeschrijvingen, totaal zo'n 200 pagina's, is reclameruimte te vergeven. Uw advertentie staat met maximaal tien aanbieders gelijktijdig in de linker- of rechtermarge op alle pagina's of met maximaal drie aanbieders aan de onderzijde). 

Banners:
Biedingen zijn exclusief bannerproductie; we gaan er dus van uit dat u compleet materiaal aanlevert. 

Alle bannerposities aan de linker- en rechterzijde zijn voor GIF-bestanden of -animaties van 120x165 pixels met een grootte van maximaal 20 KB (20 kilobytes). 

Alle bannerposities aan de onderzijde zijn voor GIF-bestanden of -animaties van 468x60 pixels met een grootte van maximaal 20 KB (20 kilobytes)

De banner kan 1 verwijzing ("hyperlink") naar een ander Internetadres bevatten. Indien de gebruiker op de banner klikt, wordt een nieuw venster van de browser geopend waarin de doelpagina wordt geladen. Polen Vakantieland behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen banners en/of verwijzingen te weigeren. 

Exclusiviteit:
Voor exclusieve bannerplaatsing en/of Rubriek sponsoring geldt: neem contact met ons op! In alle ander gevallen wordt uw banner samen met andere aanbieders geplaatst.

Betalingsmogelijkheden
We hebben verschillende betalingsmogelijkheden

1) De banner wordt een veelvoud van 1000 pageviews vertoont. Per 1000 pageviews (CPM) doet u een bod. 

2) De banner wordt betaalt per klik dat een gebruiker op uw banner klikt. Per veelvoud van 100 kliks doet u een bod (CPC).

3) De banner wordt betaalt als een percentage van de transactie die ontstaat dankzij de bezoeker die van onze site afkomt. Dit percentage is onderhandelbaar. Helaas zijn wij zelf niet in staat om dergelijke transacties te volgen en dient u zelf een systeem te hebben of in te huren. De kosten van dit systeem zijn voor uw rekening. Indien u een eigen systeem gebruikt dient er in uitzonderingsgevallen en uitsluitend op verzoek een accountantsverklaring te worden overlegt over de betrouwbaarheid.

4) De meest eenvoudige betalingsmethode is als de banner betaalt wordt per kalenderjaar.

Bieden
Bieden kan uitsluitend per 5 euro, minimuminleg 150 Euro. De positie wordt bepaald door uw bod, het hoogste bod staat bovenaan. In verband met de verschillende betalingsmogelijkheden zullen wij trachten de biedingen, afhankelijk van het daadwerkelijke aantal views en clicks vergelijkbaar te maken. 
Indien uw bod overtroffen wordt, waardoor uw campagne dus een positie daalt, en eventueel zelfs tijdelijk wordt onderbroken indien er meer dan tien banners actief zijn, wordt u daarvan via E-mail op de hoogte gesteld. U kunt dan uw bod aanpassen om weer op de door u gewenste positie te komen. Er zijn geen administratiekosten voor het plaatsen van de banner. 

Niet verkochte posities worden opgevuld met affiliate-programs.

Aanmelden
Polen Vakantieland behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren zonder opgaaf van redenen. Klik hier voor nadere informatie of opdracht.

Verwerking
Reclamecampagnes worden geactiveerd nadat de betaling is ontvangen of, indien aangegeven, op een later tijdstip (ook pas tenminste na ontvangst van het verschuldigde bedrag).

Huidige adverteerders en bedragen

Positie
Links
Adverteerder Bedrag 
     
     
     
     
     

 

Positie
Rechts
Adverteerder Bedrag 
     
     
     
     
     

 

Positie
Onder
Adverteerder Bedrag 
     
     
     

 

Deze website is volop in ontwikkeling. Help mee en beschrijf uw Polen Vakantip!
Plaats informatie Thema-artikelen Hotels Reisverzekering Auto verhuur Links Polen Campings

Andere landen uit deze serie: Aruba BelgiŽ Bonaire Bulgarije Curacao Denemarken Duitsland Frankrijk Griekenland Hongarije ItaliŽ Nederland Oostenrijk Polen Portugal RoemeniŽ Slowakije Spanje Turkije TravelGuideEurope.eu Zwitserland

Unless explicitly specified otherwise, this page and all other pages at this site are Copyright © 2012-2013 by Verasec. Use of text, images, layout, format, look, or feel of these pages, without the written permission of the copyright holder, except as specified in the Copyright Notice, is strictly prohibited. All Rights Reserved, Verasec. Laatst bijgewerkt: zondag 26 mei 2013.

Op Polen Vakantieland vindt u binnenkort uitgebreide informatie over Polen, het kopen of huren van een huis in Polen, maar ook links naar campings in Polen en vakantiehuisjes in Polen. Kom regelmatig terug en verbaas u.